Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа155 ТД яко се замъгляват и потят стъклата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте,колеги при мен всичко е ОК и не съм имал подобни проблеми освен в първите няколко минути когато колата е с 4-5 човека вътре и има голяма температурна разлика вън и вътре .Във всички останали случаи нямам проблем.
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

и при мен се потят , но пробвайте климатроника на ауто примерно на 26 градуса и не отваряйте прозорците като се запотят стъклата (веднъж запотени стъкла изчистят ли се от парното няма проблеми въпросът е да не се отваря прозорец ) при мен работи.
      Алфа Ромео 155 1.8 ТS 95

Comment

А за спрейчета Sonax (син флакон )e добро ,но проблемът е че всяка седмица трябва да баршиш с него , а не веднъж за винаги да се оправя проблемът. Има ги по бензиностанциите Shell OMV струва 8 -9 лв
        Алфа Ромео 155 1.8 ТS 95

Comment

Я кажете за какви конкретно спрейове става дума, че с типото понякога имам подобни проблеми.
          Alfa 156 1.8 TS
          FIAT Tipo 2.0 i.e. GT

Comment

eto tova e spreqt

Last edited by hsr; d.m.y г., 10:05.
            Алфа Ромео 155 1.8 ТS 95

Comment

колеги против запотяване на стъкла смяна филтър климатик и всичко е ок

Comment

там е работата , че не помага смяната на филтара
                Алфа Ромео 155 1.8 ТS 95

Comment

сменете си радиаторчето за парно

проблема с запотяването на стъклата е в пробив на радиаторчето за парно, след смяна няма да имате проблем и при мен беше така.

Comment

Working...
                  X